Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yüreğir’de ‘Büyük Asfalt Harekâtı’ Devam Ediyor

Yüreğir’de ‘Büyük Asfalt Harekâtı’ Devam Ediyor

Yüreğir’de ‘Büyük Asfalt Harekâtı’ Devam Ediyor

BASKAN KOCAISPIR: “YÜREGIR’DE YOL SORUNU TARIH OLACAK”

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçe genelinde ‘Büyük Asfalt Harekâti’ slogani ile baslattigi yol çalismalari devam ediyor. Dogankent, Solakli ve Yunusoglu’na çikarma yapan ekipler 15 Ekim’e kadar 3 mahalledeki bütün sorunlu sokaklari asfaltlayacak.


Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yol sorununun tamamen çözülmesi için hummali bir çalisma yapiyor. Suana kadar yaklasik 100 bin ton sicak asfalt döken ekipler günlük 20 noktada çalisma yapiyor. Baslatilan ‘Büyük Asfalt Harekâti’ ile bölge bölge de ilerleyen ekipler Dogankent, Solakli ve Yunusoglu Mahallelerine adeta çikarma yapti.


15 Ekim’e kadar bu üç mahallenin sorunlu tüm sokaklarinin elden geçirilecegini belirten Baskan Kocaispir, “Her mahallemiz için planlarimiz, programimiz hazir. Bir program dahilinde ilerliyoruz. Ilçemizde görev alanimiz olan sorunlu tüm sokaklara girecegiz. Ekiplerimiz suan Dogankent, Solakli ve Yunusoglu mahallelerimizde oldukça yogun bir çalisma yapiyor. O bölgeyi 15 Ekim’e kadar bitirecegiz. Bunun yani sira günlük yaklasik 20 noktada asfalt kaplama, asfalt yama, bordür ve parke döseme, parke tamir, zemin tesviye olmak üzere yogun bir çalismamiz var. Allah’in izni ile Yüregir’de yol sorunu tarih olacak” dedi.
Yapilan çalismadan duyduklari memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli